Investeerder zoekt Brabantse startups

Loop jij al tijden met een goed idee voor een nieuwe onderneming, maar heb je geen of onvoldoende financieringsmogelijkheden om die onderneming op te zetten? Voor een investeerder zoeken wij Brabantse startups.

Neem dan direct contact op middels het formulier!

Gezocht: Technische “Machinist” voor onderhoud en ontwikkeling van alternatieve BIO energie machines.

In de toekomst gaan we nog meer werk maken van het opwekken van duurzame energie, zoals biogas, windenergie, zonne-energie en waterkracht. Voor een speciale STARTUP , zijn we op zoek naar een specialist op het gebied van de “oude” stoom-technologie, die in staat is om bestaande bio kachels om te bouwen naar een nieuw concept!

De komende jaren wordt gezamenlijk extra geïnvesteerd in innovaties en onderzoek naar energieproductie en energiebesparing.
Ontwikkeling, ontwerpen, prototypebouw en onderhoud van innovatieve biomassa energie installaties.

Vacature : “Machinist” , heeft Bio-energie jouw interesse? Zie jij de mogelijkheden van de meest kosten-effectieve energiebron
met het meest economisch potentieel! De investeerders ondersteunen bedrijven omdat zij geloven in de winstgevendheid van hun idee, en begeleiden professionals die resultaten willen behalen waar de volgende generatie ook wat aan heeft. We zijn op zoek naar een persoon met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid : Neem dan direct contact op middels het formulier!

( **Machinist is afgeleid van een “oud” beroep op de grote oceaan, hij of zij is verantwoordelijk voor het beheer en functioneren van de complete technische installaties )

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Alle ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld.